Posted on

Galleri dk gennemsnitslængde penis

galleri dk gennemsnitslængde penis

Er du nysgerrig omkring hvem der har verdens største penis, og hvordan du griber en penis Redaktionen mener · Renée mener · Mama. dk - Børn & familie · Magasinet Psykologi · Økonomi Gennemsnitslængden på en pik er mellem 7,5 – 10 cm i slap tilstand. Se galleriet : Sexstillinger der virker. Konklusionen er, at hvis din pegefinger og ringfinger er helt tæt på den samme længde, så er der god chance for, at penis er større end. 6- galleri 14 timer siden . Undersøgelser viser, at form og størrelse på en drengs penis primært er biologisk og genetisk betinget, forklarer antropolog I Danmark er gennemsnitslængden 14,88 – 16,10 cm, forklarer sexolog Vivi Hollænder. Konklusionen er, at hvis din pegefinger og ringfinger er helt tæt på den samme længde, så er der god chance for, at penis er større end. Glædelig overraskelse at vide hvad den gennemsnitlige penis er i Danmark, da jeg egentlig troede den var 15 cm De faktiske tal for gennemsnit m.v. giver i virkeligheden ikke svar. Gjorde .. Det tror han bare, bilder sig ind. Gennemsnitslængden i slap tilstand er 9,16 centimeter, mens en typisk stiv penis er 13,12 centimeter lang. (Illustration: David Veale mfl.).

Videos

Penis fra Pjort

Galleri dk gennemsnitslængde penis - kan

Der er forskel på folkeslag. Den hele linje viser erigerede penisser. Den er 18 til 20 centimeter lang, 14 til 16 centimeter i omkreds, svampeformet og glatbarberet. Kontakt Om Illustreret Videnskab. Det er ikke en myte: Jeg håber, det har beroliget dig lidt?

Galleri dk gennemsnitslængde penis - blev

Jeg har talt med mange fyre, som kan bekræfte dette. The paper compared results of twelve studies conducted on different populations in several countries. Håber det var svar nok - ellers skriv igen. galleri dk gennemsnitslængde penis

0 comments Galleri dk gennemsnitslængde penis

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *